2009-01-31

Csajos este & piritózás nálunk


Na igen. Vannak az embernek időszakai, asszem a január a PIRÍTÓS kenyér felfedezéséből állt a számomra. Elég sokat megetem ebből az egyszerű, könnyen elkészíthető étekből. Úgy az igazi, ha aranybarna a kenyér (nem szénné égett, de az aranybarna és a szénné égett között időben talán egy perc ha van...) szóval az aranybarna toastkenyér amíg forró, addig szétkenünk egy szép egészséges (vagy akár több) fokhagymagerezdet mindkét oldalán,(origi 5let from Luigi) ezután jön a vaj (ez csak az egyik oldalára kerül, bátran nagyvonalúan, legjobb ha sós vajat használunk...) Majd hamm, megeszük az egészet, ha maradt fokhagyma csonk, akkor azt is együk meg hozzá... Sörrel vagy szénsavas üdítővel a legjobb, ha marja a torkunkat az ital, az annak a jele, hogy rendesen megfokhagymáztuk az egészet. Na mindezek után kerülhet sor a csoportképre, jó fokhagymás illatok között oldott hangulatban a normál csoportképek után egy feszítőssel tettünk pontot (majdnem) a nap végére.

Nincsenek megjegyzések: