2009-10-03

II Fény Parti


'44 telén, amikor csapataink bevonultak az egy héttel korábbi lángosozós helyszínre ismételten a Krikék rezidenciájába, az I FÉNY tapasztalatai alapján nagyon visszafogott, mérékelt, fogyasztásra ítéltem magam. Itt csak a poharak számánál lehet limitálást végrehajtani, ugyanis - mint előző bejegyzésekből kiderült - a FÉNYt csak húzóra lehet (illik, kell) inni a szénsavazás, buborékolás fázisában, tehát ez nem az a lassan elszürcsölgetős történet. Nos 1-2 óvatos adag elfogyasztása a finom nassok és étkekre ágyazva, valóban nem okoz még semmilyen problémát. A FÉNYben kevésbé edzett és jártas versenyzők elkalibrálhatják magukat, pl. Kirk éppen a maroklőfegyverek katalógusa fölött tartott kiselőadást a torkolati tűzről, amikor hirtelen eszméletét vesztve bealudt, fejecskéjét párnává avanzsált bontott és bonatlan chips-es zacskókra hajtva a nappali kellős közepén a szőnyegen.
Érdekes észrevétel, így 2 db FÉNYfesztivál után, hogy sétálásra ösztönzi az embert ez az ital. A rezidencia golfpálya nagyságú udvarán telihold fényébenben bolyongva az ember nyitott lesz a világra és érdekes dolgokat talál: pl. 2 pillepalackban fehér színével ordít a sötét udvaron, a fenyőerdőtöl nem messze...közelebb érve vizsgálgatva ezt Sanyi említi, hogy tej, és azért kell pár napig rothasztani, mert ez elűzi a vakondokokat! :) Tök jó, mindig tanul valamit az ember.

Még a tejrohasztós sztori előtt bolyongtunk az alagsorba, Kirk éppen a hőpisztolyával melengette a falakat és a papírújságokat amikor Dia nemtetszését fejezte ki egy odavetett "Hülyegyerekfelgyujtodazegészházat!!!"-tal. :)

Na de gondolataimat visszaterelve a hirtelen bealvós sztorihoz, valahol ezidőtájt vivott élethalál harcot Kriko és Vili a nappali dohányzóasztalán, ugyanis innen elérve a TV bekapcsológombját akarták azt ki/be kapcsolni. Később Krikoban erről egy kérdés fogalmazodott meg, amit fel is tett nekünk "De miért támadt rám a Vili?" :) Szóval ezért nem szabad sok FÉNYt inni.

Valamikor készült egy egészen kultúrált csoportkép is a nappaliban az eseményről, ezt most jól megosztom Veletek:

Nincsenek megjegyzések: